Despre noi

Floraria Lipscani  a luat nastere dintr-o combinatie  dinamica de veselie, pasiune si vise. Prin magazinul nostru dorim sa va conducem catre o stare de liniste  si  relaxare pe care o veti simti de indata ce ne treceti pragul. Serviciile pe care le oferim variaza de la aranjamente florale ,plante decorative la accesorii pentru casa si gradina. Va asteptam cu drag sa savurati  si o cescuta de ceai printre  flori si vise in atmosfera  noastra intima si relaxanta! Click aici pentru un tur virtual.

 

Aflata  pe strada Gabroveni, nr. 24, Floraria Lipscani este un loc deosebit,  rupt de cotidianul gri sacrificat betonului,  este un loc al echilibrului, armoniei, al nostalgiei fata de atmosfera boema al inceputului de secol  XX, un loc a carui eleganta vine din naturalete  si bun gust.  Fiind dedicati acestui concept,  am acordat o atentie sporita selectarii  decoratiunilor si accesoriilor de gradina, precum si plantelor  care le impodobesc.

Ceea ce ne inspira in drumul nostru sunt zambetele care apar pe fetele celor care se aventureaza in spatiul creat de noi cat si implinirea celor care ne-au ales aranjamentele florale,buchetele si ideile pentru a-si intregi  evenimentele  cele mai importante din viata, onestitatea momentelor in care oamenii aleg sa se opreasca putin din alergatura  zilelor si sa savureze un ceai in linistea gradinii noastre,  unde florile impartasesc  ceva din magia efemeritatii lor.